Politika

Nyílt polgárháborúra uszítanak – Orbánnak erre egy szava sincs

Pestibulvar.hu

Pedig lehet, hogy eljött az idő, amikor már Orbán sem maradhat csendben, és meg kellene szólalnia, mert ez bizony nagyon durván elsülhet, visszafelé is. Ha pedig így lesz, akkor abból polgárháború lesz. amiért Orbán lesz -ha nem is egyszemélyi-, de a legnagyobb felelőse a tébolynak. Az történt ugyanis, hogy a több mint kormányközeli Pesti Srácok egyik, a valódi újságíráshoz semmilyen kapcsolattal sem rendelkező fröcsögőgépe a következőt írta:




“A DK, a Momentum és az MSZP azért sem részei a magyar ellenzéknek, mert ők nem ellenzék, hanem ellenség – nemcsak a magyar kormányé, hanem a magyar nemzeté, mindannyiunké.”

 

Ebből pedig azt a következtetést vonta le, hogy

“KEZELJÜK ŐKET ÚGY, AHOGYAN ŐK MINKET: ELLENSÉGKÉNT. S ENNEK MEGFELELŐEN VISZONYULJUNK HOZZÁJUK. BÁRMILYEN ESZKÖZ MEGENGEDETT A VÉDEKEZÉSHEZ.”

 

Ez a mondat így, ahogy van egyszerre rémísztő és elkeserítő. Nem azt mondja, hogy bármilyen politikai eszköz, nem azt mondja, hogy bármilyen kommunikációs eszköz, hanem csak egyszerűen, bármilyen eszköz megengedett. Azért, akik eddig a történelemben az ellenzékkel szemben úgy vélték, hogy bármilyen eszköz megengedett, általában nem álltak meg a publicisztikáknál és a parlamenti felszólalásoknál, annál inkább alkalmazták a bérgyilkosokat, statáriális bíróságokat, koncepciós pereket,

NEM VACAKOLTAK, A FIZIKAI MEGSEMMISÍTÉS VOLT AZ ESZKÖZÜK.

 




Főképp azoknál volt ez így, akik magukat a nemzettel azonosították, így egyértelmű volt, hogy aki őket támadja, az a nemzetet támadja, ezért tehettek meg, sőt, kellett mindent megtenniük.

 

Aztán, hogy ki az ellenzék-ellenség azt gyorsan meghatározták saját maguk, és ebben nem volt soha megállás. Ha erre az útra lép valaki, akkor ennek a démonnak enni kell adni. Mindig. Egyre többet. A végén már azt is, aki barát. A legvégén pedig őt magát fogja felfalni a szörny, csak vele együtt megy a sírba egy egész nemzet, évszázadokig gennyedző sebekkel.

 

Ennek véget kell vetni. Itt és most. Elég csapás már az az országnak, hogy 1 millió fiatal, tettrekész ember már nem Magyarországon keresi a boldogulását. Ha minket, itt maradottakat pedig így akarnak egymásnak ugrasztani, akkor belőlünk sem sok marad.

 




Orbán nem a nemzet. Pont nem a nemzet. A nemzeti oldal végképp nem a nemzet. Van sok oldal: nemzeti, liberális, szocialista, zöld, anarchista, konzervatív, jobb, meg bal és centralista és ki tudja még hány. És ezek összessége a nemzet, így sok színűen.

MI KÖZÖSEN, EGYÜTT VAGYUNK A NEMZET.

Magunk ellensége pedig nem lehetünk.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top