Politika

Ennyibe kerül az adófizetőknek egyetlen “migráns” megállítása – Irreálisan magas összeget költ a kormány határvédelemre

Pestibulvar.hu

A tavalyi év statisztikai adatai sem igazán tükrözik azt a mértékű készültséget illegális bevándorlás tekintetében, mint amilyennek a kormány beállítja a helyzet súlyosságát. A Népszava közlése szerint átlagosan napi 18 illegális határátlépőt állítottak meg 2018-ban, ami a rendőrség honlapján szereplő migrációs adatok, illetve a határrendészeti feladatokra fordított összegek alapján azt jelenti, hogy
TÖBB MINT 22 MILLIÓ FORINTBA KERÜLT MINDEN EGYES ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓ MEGÁLLÍTÁSA.

 

Határvédelmi és határrendészeti feladatok ellátására költötte a rendőrség a 2018-as költségvetésének negyedét, tehát nagyjából 146 milliárd forintot fordítottak erre a célra. Természetesen ez az összeg nem teljes egészében a déli határszakaszra megy el, de jelentős része az ottani védelem forrásait fedezi.

 
A rendőrség adatai szerint tavaly összesen 6432 embert fogtak el vagy fordítottak vissza illegális határátlépés miatt, ezek közül 1691-en az ország területére sem jutottak el, a többieket pedig magyar területen, a határ közelében fogták el a rendőrök és kísérték vissza Szerbiába.

A hivatalos adatokból az is kiderült, hogy 2018-ban 367 ember kapta meg a nemzetközi védelem valamilyen formáját, tehát ennyien érkeztek Magyarországra menekültként, oltalmazottként vagy befogadottként.

A MOSTANI ADATOK TEHÁT NEM TÁMASZTJÁK ALÁ A KORMÁNY ERRE A CÉLRA FORDÍTOTT KÖLTSÉGEIT, AMI IRREÁLISAN SOKNAK TŰNIK, HA AZT NÉZZÜK, NAPONTA ÁTLAGOSAN CSAK 18 EMBERREL SZEMBEN KELLETT INTÉZKEDNIÜK ILLEGÁLIS HATÁRÁTLÉPÉSSEL KAPCSOLATBAN.
forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top