Politika

Magyar fiatalok vágták Orbán képébe, mi a legnagyobb probléma az országban

Pestibulvar.hu

Az a helyzet, hogy ennek azeredménynek a hallatán igencsak elgondolkoznék Orbán Viktor helyében. Mert akik mondták ezt a véleményt, ők az ország jövője, egy jó részük még nem szavazhat, de amint belép a szavazókorúak közé, borítékolható, hogy nem a Fideszre fogja leadni a voksát.
 

Eurobarometer felmérésében azt vizsgálták, hogy a 15 és 24 év közötti fiatalok mit tartanak a legfontosabbnak az országukban. Míg az unió országainak legtöbbjében a klímaváltozás elleni harcot tartják a legfontosabbnak a megkérdezett fiatalok, addig Magyarországon

AZ EGÉSZSÉGÜGY FEJLESZTÉSÉT ÉS AZ ÁLTALÁNOS JÓLÉTET.

 

Ezek szerint, kormányzati propaganda ide-vagy oda, a fiatalok tűpontosan látják, hogy mi a probléma, és nem lehetett Sorossal és migránsokkal riogatni őket. Azt is tudjuk, hogy olyan globális problémák pedig, mint például a klímaváltozás csak akkor kezdi el érdekelni az embereket, ha a saját anyagi jólétüket biztonságban tudják.
Nézzünk csak rá az ábrára, és rögtön látjuk, hogy hol élnek anyagi biztonságban az emberek.

Így keserű, de igaz a kijelentés, hogy 2010-óta 1 millió magyarnak nőtt többszörösére a fizetése, a többiek pedig itthon maradtak.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top