Politika

Legyen világos: Orbánt szolgálja Berki nyomorult bohóckodása

Pestibulvar.hu

Egyre világosabb, merről fúj a szél.




 

Berki Krisztiánt eddig focikarrierjéről, herevasalásáról, reality-szerepléseiről és bulvárbotrányairól ismerte az ország. Az utóbbi napok híre csak, hogy a politikai arénába is elkezdte betenni a lábát. Bár könnyű lenne a szereplését egy egyszerű vállvonással elintézni, a Rónai Egonnál tett látogatása után mégis úgy gondolom, érdemes elmerengeni azon, vajon mi motiválhatta Berkit valójában abban, hogy elinduljon Budapest vezetéséért.

 




Az Egyenes beszédben Berki ugyanis nemcsak egyszerűen, amolyan “szegény ember Trumpjaként” trollkodott egy sort, hogy némi ingyenreklámot szerezzen magának, hanem szemlátomást nagyon is tudatosan bejelentkezett az őszi választás egy konkrét szerepére.

Ez a szerep pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem áll másból,

MINT ABBÓL, HOGY LÁTSZÓLAG A FIDESZTŐL FÜGGETLEN SZEREPLŐKÉNT TOVÁBBI SÁRT DOBÁLJON AZ ELLENZÉKRE.

 

Nézzük csak meg, a sok szánalmas bohóckodás és emberkedés mellett miket is üzent az ATV-s interjúban valójában Berki. Az ellenzéki szereplőket, köztük az ellenzéki előválasztás toronymagas nyertesét, Karácsony Gergelyt pl. “tornából felmentettnek” nevezte. Ezt Tarlós Istvánról valamiért nem mondta el. Sőt, Tarlóssal voltaképpen olyannyira nem volt gondja, hogy még azt is kijelentette,

HOGYHA MEGVÁLASZTANÁK, AKKOR AZ ELSŐ EGY ÉVBEN TANÁCSADÓKÉNT ALKALMAZNÁ MAGA MELLETT A FIDESZES POLITIKUST.

 

Tenne ilyet egy ténylegesen független civil szereplő, aki politikai babérokra tör? Ha Berki tényleg egy politikától független szereplő, akkor vajon miért csak azt érzi igazán kötelességének, hogy az ellenzéki szereplőket ócsárolja? A Fidesz fővárosi maffiózóival szemben vajon miért nincs ellenvetése?

LEGYÜNK RÉSEN: EGYRE VILÁGOSABB, HOGY BERKI SZEREPELTETÉSE ORBÁN VIKTOR EGYIK ÚJABB MEGOSZTÁSI KÍSÉRLETE.

 




De még ha nem is Orbán áll mögötte, Berki valójában akkor is az ő érdekeit teljesíti, csak nem tud róla. Egész biztos ugyanis, hogy nem tesz jót az ellenzéknek, ha a bulvár a következő hónapokban mástól sem lesz hangos, mint attól, hogy az ellenzék miért alkalmatlan Budapest vezetésére. Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy Berki ezt fogja lépten-nyomon kommunikálni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top