Politika

Lesújtó statisztikai adat látott napvilágot – Magyarország a legrosszabbak között szerepel

Pestibulvar.hu

Megérkeztek az Eurostat legfrissebb adatai, ami szerint Magyarország a sereghajtók között található, már ami a nyaralást illeti – közölte az atv.hu. A felmérés azt mutatja meg,




HOGY A MAGYAROK 43 SZÁZALÉKÁNAK, AZ EGY HETES NYARALÁS, MÁR NEM MEGENGEDHETŐ LUXUSNAK MINŐSÜL, FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY BELFÖLDRŐL VAGY KÜLFÖLDRŐL VAN SZÓ.

 

Tavaly a 16 év feletti uniós lakosság 28,3 százaléka nem engedhetett meg magának egy külföldi utazást, számolt be róla a HVG. Ez jelentős javulásnak számít a 2013-as adatokhoz képest, amikor az unióban még 39,5 százalékot mértek.

 

Az unión belül természetesen teljesen eltérő adatokat láthatunk,

BÁR SZÁMUNKRA ROSSZ HÍR, HOGY MI A SOR VÉGÉN KULLOGUNK.

 




Nálunk csak 5 ország teljesített rosszabbul ezen a téren: Romániában 58,9 százalék, Horvátországban 51,3 százalék, Görögország és Ciprus 51 százalék, Olaszországban pedig 43,7 százalék azoknak az aránya, akik nem engedhetnek meg maguknak egy egyhetes nyaralást.

 

A magyar lakosság 43 százalékának azonban Varga Mihály szavai sem nyújtanak vigaszt, aki a gyenge forintra hivatkozva nyilatkozta azt, hogy:

“IZGALMAS EGY KÜLFÖLDI KIRÁNDULÁS, DE EGYÁLTALÁN NEM BAJ, HA HONFITÁRSAINK ITTHON TÖLTIK A SZABADSÁGUKAT, ITTHON PIHENNEK ÉS KÖLTENEK. ANNYI SZÉP ÉS ÉRDEKES LÁTNIVALÓ VAN MAGYARORSZÁGON.”

 

A 2018-as rangsor elején a svédek helyezkednek el, ahol a 16 év feletti lakosság csupán 9,7 százaléka nem tudott elmenni egy egyhetes nyaralásra. Őket követi Luxemburg 10,9 és Dánia 12,2 százalékkal.




 

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top