Politika

Vigyázz! A Fidesz le akar csapni a fiatalokra – undorító dolgot tettek

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ahogyan azt a 444 kiszúrta: a fideszes médiaholdingba tartozó szoljon.hu-n egy egészen különös írás látott napvilágot. A hirdetés azt taglalja, hogy mennyire szuper lenne, ha a felsőoktatásban tanuló diákok olyan módon nyilváníthatnák ki véleményüket, hogy azért még honoráriumban is részesülhetnének:




A program időtartama alatt a hallgatók publikációkat, véleménycikkeket írnak és jelentetnek meg, hallgatótársaik körében közösségszervező feladatokat látnak el, valamint rendezvények szervezésében működnek közre.

 

A 60.000 forintban meghatározott támogatással kapcsolatban a 444 megjegyzi: érdekes, hogy az Új Nemzedékért Alapítvány éppen az önkormányzati választások előtt kezdené el folyósítani az ösztöndíjat.

Propagandistákat képeznek a rászoruló gyermekeinkből

Nem túlzás kijelenteni, hogy a Fidesz jelenlegi akciójának kifejezetten a fiatal egyetemisták esnek áldozatául, akik nem minden esetben tudják finanszírozni tanulmányaikat, így ez egy mankó lehet számukra, amit nyilvánvalóan megragadnak. A felsőoktatásba lépők elsősorban segítségként tekinthetnek erre a júdáspénzre, de végső soron csak a kormánytöbbség érdekeit szolgáltatják ki velük.

 

Magyarul: fideszes kiskatonákká akarják nevelni a fiatal értelmiséget, ahelyett, hogy a szociális helyzetükre való tekintettel, illetve a teljesítményük alapján támogatná őket a kormány. Ez azonban a Fidesznek nem érdeke, hiszen ki kell nevelni az új Origo-generációt.




 

Csak remélni merjük, hogy az egyetemisták átlátnak a szitán, és nem ülnek fel ennek a direkt Fidesz-propagandista-képző törekvésnek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top