Politika

A devizahitelesektől elvett pénzből fizetheti Orbán a választási csalást!

Pestibulvar.hu

Elképesztő! Orbánék a magyar emberekkel fizettetik meg azt, hogy megfigyelhetik és kontroll alatt tarthatják az egész országot! Mindez egy alig feltűnő gazdasági hírből derült ki. Eszerint a Mészáros Lőrinc holdudvarához tartozó 4iG vállalati kötvényeket akar kibocsátani, hogy jelentős részben ebből fedezzék a T-Systems megvásárlását a Telekomtól. A kötvényekből 20 milliárdot a jegybank vásárolhat fel a kötvényvásárlási programja keretében.




 

Vagyis ez azt jelenti, hogy

ORBÁN STRÓMANJA AZ MNB-TŐL KAPOTT PÉNZBŐL VESZI MEG AZT AZ INFORMATIKAI CÉGET, AMELY A NEMZETI VÁLASZTÁSI IRODA VÁLASZTÁSI RENDSZERÉT  IS ELLENŐRZI!

 

A kétharmad részben jegybanki forrásokból vásárolt T-Systems ezen kívül felügyeli a NAV hálózatbiztonsági fejlesztéseit, milliárdos megbízásokat kapott a MÁV-tól és a BKV-tól és gyakorlatilag megkerülhetetlenné vált a magyar közigazgatásban, valamint az állami és önkormányzati cégeknél. Ezen kívül azt se felejtsük el, hogy a Telekom Magyarország legnagyobb távközlési cége, és az a cég, amely az informatikai hátországát biztosítja, gyakorlatilag mindenre rálát, hiszen ők biztosítják a technikai hátteret az összes kapcsolattartáshoz, amely a vállalat hálózatán belül létrejön. Ez pedig azt jelenti, hogy

MÉSZÁROS CÉGE TOTÁLIS MEGFIGYELÉST ÉPÍTHET KI: VALÓS IDŐBEN NÉZHETI ÉS HALLHATJA, HOGY MELYIK ÜGYFÉL HOL JÁR, ÉS KIVEL MIT BESZÉL!

 

Az igazán vérforraló azonban az, hogy Matolcsy György mindezt abból a pénzből fizeti a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cégnek, amit tőlünk, magyar emberektől hajtottak be! A Magyar Nemzeti Bank ugyanis százmilliárdokat kaszál azon, hogy az olcsón vásárolt devizát drágán adják el, mert mesterségesen gyenge szinten tartják a forintot. Hogy emiatt magyar családok tízezrei mentek tönkre a többszörösére dráguló devizahitel miatt, az Matolcsy Györgyöt és a Fideszt soha nem érdekelte. Ők csak azt nézték, hogy annyi pénzt sajtolhatnak ki az emberekből, amennyit akarnak.

MOST PEDIG A TŐLÜNK ELVETT PÉNZBŐL FIGYELHETNEK MINKET ÉS FELÜGYELHETIK A VÁLASZTÁSOK INFORMATIKAI RENDSZERÉT.

 




Nyugodtan kijelenthetjük: ekkora gazemberséget még egyetlen hatalom sem csinált a magyar néppel.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top