Belföld

A kutyáját halálra kínzó nő nem gondolta, hogy az állat nem bírja, ha az autó után köti

Fotó: Police.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság állatkínzás gyanúja miatt indított eljárást az ellen a nő ellen, aki kutyáját halálra kínozta azzal, hogy az autója hátsó lökhárítójára kötve húzta. 




 

Blikknek a Mancs a kézben Kutyamentő Alapítvány egyik önkéntese elmondta, amikor számon kérték, a kutya gazdája azt mondta, miért csinálnak ekkora drámát az egészből, és korábban már lóval is csinált ilyet, ezért nem gondolta, hogy a kutyának baja lesz belőle.

 

Lakossági bejelentés érkezett 2019. augusztus 5-én reggel a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra arról, hogy egy nő kocsihoz kötve egy nagytestű kutyát húz az úton. A nő a vérző lábú ebet fekve húzta hazáig az úttesten. Az egyenruhások helyszínre érkezésekor a kutya már elpusztult.

Fotó: Police.hu

Az önkéntes nagyjából két órával a lakossági bejelentés után érkezett meg a rendőrökkel a nő tanyájára, de a kutyát addigra már elföldelték.




 

A  police.hu azt írta  a történtekről , hogy először az állat még szaladt a kocsi után, de nem sokkal később már nem bírta tartani a sebességet és elesett, a nő a vérző lábú ebet fekve húzta hazáig az úttesten.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top