Politika

Ijesztő dolgok történtek az utolsó Felházon – óvd a gyermeked Orbán Gáspár szektájától!

Forrás: Felház-videó

Szekták. Mindig is léteztek a világtörténelemben. Olyan közösségek, ahol fanatikus hittel tekintenek egy vezető és egy eszmerendszer irányába. A tömegpszichózis jellemzi ezeket a brancsokat, híveiket anyagilag lehúzzák, alkalmaikon pedig csodálatos gyógyulásokról, démonok elűzéséről számolnak be.




Ezek a radikális mozgalmak azért nem váltak világvallásokká, mert ahhoz, hogy higgyünk az eszement tébolynak, vaknak kell lennünk, mindenünket felkínálva az eszme alanyának. Ilyenkor már olyasmit is látunk, ami nincs is ott, sőt, mi magunk is kitalálunk hazugságokat, csakhogy másokat meggyőzzünk arról, mennyire jó a szekta, amihez tartozunk.

 

Persze, aki ennek részese, nem szektának nevezi. Kivételes, csodálatos, egyedülálló szeretet-centrumnak, Jézussal, a “Szent Szellemmel” való találkozásnak, Felháznak. A 24.hu készített egy videót néhány Orbán Gáspár körébe tartozó fiatalról, akik elmondták, hogy:

  • Egy férfi a tolószékes feleségével érkezett az alkalomra, aztán az asszony ott helyben meggyógyult, felállt a tolószékből az imák hatására.
  • Valaki törött kézzel érkezett és a törés valódiságáról meg is bizonyosodtak a résztvevők, majd a közösség hatására ez a csont beforrt.

 




Mennyire érdekes, hogy a világvallásokra nem igazán jellemzőek ezek a csodálatos gyógyulások. Egy katolikus misén Mari néni általában nem esik extázisba és sajnos nem is áll fel a tolószékből. Orbán Gáspár gyógyító szektája azonban képes ilyesmit eredményezni. Minden hazug szekta képes erre, hiszen ez működteti.

 

Az egyik felházas lány azt mondja, annyira közel volt Istenhez, amikor az megszólította őt, hogy nem akart tőle kérni semmit, csak azt érezte, hogy el akar menni azonnal a Mennyországba. (A történelem során számos szektában történtek kollektív öngyilkosságok, a vak hit, a kivételesség érzése elfajulásának okán, sokszor a szektavezér utasítására.)

 

Amikor Orbán Gáspáréknál is: “mindened odaadtad Jézusnak”, beleértve a pénzügyi adományaidat is, akkor válsz igazi hívővé, akkor leszel teljes értékű felházas.




 

Amikor feljelentettem Orbán Gáspárt kuruzslás és csalás vétség miatt, a rendőrség ezt elutasította.Nem csodálkoztam, hiszen a nagyvezér fia védett személy. Azok, akik a Felházba járnak, viszont nem védettek. Ha a gyermeked azzal jön haza, hogy látott egy csodálatos gyógyulást, azt javaslom, nagyon vigyázz és figyelj oda rá! Ezek a fiatalok csak törődést és szeretetet igényelnek! Helyette pedig a szekta hamis szeretet-érzetét kapják, lelki és anyagi kizsákmányolást, amiben ki tudja, hol a határ…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top