Politika

Kitálalt a kiugrott riporter – gyomorforgató dolgokról számolt be az MTVA-nál

Pestibulvar.hu

Balogh Krisztina egykori MTVA-s riperter nem bírta tovább, és otthagyta a “közmédiát”. A 444.hu-nak adott interjújában talán ez a legsúlyosabb mondat: „nyílt titoknak számít, hogy




A KORMÁNYZATI KOMMUNIKÁCIÓT FELÜGYELŐ ÁLLAMTITKÁRSÁGÁRÓL KÜLDIK MEG A HASZNÁLANDÓ PANELEKET ÉS TÉMÁKAT A SZERKESZTŐSÉGBE”.

 

Ami miatt mégsem erre kapjuk fel a fejünket, az az, hogy ezt mindenki tudja, nem először szivárognak ki ilyen információk, de a Balogh Krisztinával készült interjú azért is döbbenetes, mert részletesen bemutatja a módszereket és azt, hogy

AZ UTOLSÓ POLITIKA MENTES HÍRBE IS HOGYAN FÉSZKELTE BE MAGÁT A KORMÁNYZATI PROPAGANDA.

 




Döbbenetesek a módszerek, ahogy a könyvhétről beszámoló riportban letiltanak baloldali írókat, ahogy a lombikprogramban meghatározzák ki szerepelhet, hogy RTL Klubon szereplők nem jelenhetnek meg, hogyan kell baloldali politikusokat nevetségesnek beállítani a riportokban.

Persze, ment az álhírgyártás ezerrel a migráns témában is:

„Egy alkalommal azzal bíztak meg, keressek adatokat arról, hogy milyen rémes új betegségeket hoznak be a migránsok Európába. Nagyon ritkák voltak az ilyen esetek, nagyon alacsony számú esetről találtam csak számadatot, de addig kellett kutakodnom, amíg egy ‘szakértő’ el nem mondta, hogy mennyire veszélyes ez a sok afrikai és arab ember.

 




Végül a riporternő, akinek az álma volt, hogy a közmédiánál dolgozhasson feladta, és elhagyta az MTVA-t, és most felszolgálóként dolgozik külföldön.

„NEM AKARTAM AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉN CSINÁLNI TOVÁBB. NEM ÉREZTEM FAIRNEK VELÜK SZEMBEN.”

 

Fel kellett adnia élete álmát, de nem tudták megtörni a gerincét.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top