Politika

Összeomlott Orbán milliárdos rokonának cégbirodalma

Vitézy Tamás Fotó: Adriatiq

Égszakadás, földindulás!
Három bank követeléskezelő cégétől vásárolta meg az Adriatiq Holidayscégcsoportot a budapesti székhelyű Indotek-csoport — írta meg a Napi.hu.

 

Az Adriatiq Holidays Group korábban Vitézy Tamás milliárdos vállalkozó érdekeltségi körébe tartozott.
 

A követelések a Napi.hu információi szerint együttesen

mintegy 100 millió eurót

 

(nagyjából 32,4 milliárd forintot) képviselnek – azonban az adásvétel nagyságrendjéről és a tranzakció részleteiről az érintettek nem adtak információt.

 

Az adásvétel három- és négycsillagos tengerparti hoteleket, mintegy 1500 szobát érintett. Azóta az a furcsa helyzet állt elő, hogy az idei szezonban az üzemeltetési feladatokat még Vitézy cégei látják el, de nem tulajdonosként, hanem már csak bérlőként.
 

Az Orbán Viktor miniszterelnök távoli rokonságába tartozó Vitézynek nincs szerencséje a felszámolásokkal, a kormánypárti Helyi Téma című napilapot előállító Théma Lapkiadó Kft. is így vérzett el.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top