Politika

Ezzel végleg kicsinálják Orbánt – véget vetnek a korrupt tolvaj rendszerének

Pestibulvar.hu

Ujhelyi István MSZP-s EP képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy változások vannak készülőben az Európai Parlament rendszerében, mely a tagországoknak szánt támogatások szétosztását illeti.
SZERINTE A KÉSZÜLŐBEN LÉVŐ ÚJ TERVEZET LEHETŐSÉGET AD MAJD ARRA, HOGY KIKERÜLJÉK ORBÁNÉK KORRUPT RENDSZERÉT.

 

Így üres szavakként csengnek azok a fenyegetőzések, melyekkel a kormánypárt kampányol az önkormányzati választásokra, tehát erejét veszti az, hogy aki nem Fideszes jelöltre szavaz, annak a városa, települése elesik a fejlesztésekre szánt összegektől.

Az Európai Csalás Elleni Hivatalának (OLAF) jelentéséből is egyértelműen látni, hogy

AZ ORBÁN-KORMÁNY AZ EU LEGKORRUPTABB KABINETJE,

ez pedig arra sarkallja majd az uniós vezetőket, hogy jobban átgondolják, mennyi pénzt is adnak Orbánék kezébe.
 

Ujhelyi kihangsúlyozta, több uniós biztossal és baloldali polgármesterekkel is tárgyalt az elmúlt időben, hogy létre tudjanak hozni egy olyan rendszert, melynek segítségével a tagállami kormányok kihagyásával, az önkormányzatok közvetlenül tudnának pályázni az uniós forrásokra.

ÍGY HA A FIDESZT AZ ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSON SIKERÜL NAGY SZÁMBAN LEVÁLTANI, AKKOR AZ ADOTT TELEPÜLÉSEK NEM HÁTRÁNYBA KERÜLNÉNEK, HANEM ÉPP, HOGY ELŐNNYEL PÁLYÁZNÁNAK A TÁMOGATÁSÉRT.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top