Politika

Megalázták a szálló dolgozóit – ilyen utasítást a középkorban adtak ki utoljára

Orbán, Orbán, és Tiborcz. - Összefújta. // kép: Internet

Herczeg Zoltán, a véleményét bátran vállaló divatguru Facebook oldalán számolt be egy arcpirító esetről. A múlt hétvégén Tiborcz István és Orbán Ráchel az öt csillagos kastélyszálló, tarcali Andrássy kúriában vendégeskedett. A nagy NER kavalkádban már azt sem tudni, Mészárosé-e vagy az övék a szálló, mikor ki kinek a strómanja.




 

A látogatás előtt azonban a teljes alkalmazotti kört, a pincértől a szobalányig, kertésztől a sofőrig felsorakoztatták, és elmondták neki, mit szabad és mit nem tenniük, a “trónörökös” pár látogatáskor: “Ha megérkeznek,

NE NÉZZENEK A SZEMÜKBE, NE SZÓLJANAK HOZZÁJUK, NE KÉRDEZZENEK TŐLÜK SEMMIT, EGYSZERŰEN CSAK NÉZZENEK A FÖLDRE, LEHAJTOTT FŐVEL

menjenek el mellettük, kerüljék a direkt szemkontaktust és bárminemű szóbeli érintkezést!” – mondta el Herczegnek egy ott dolgozó.

Ez már tényleg a velünk élő sötét középkor, ma Európa közepén, a XXI. században. Ide juttatták Orbánék hazánkat, cselédországot faragtak belőle.




 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top