Politika

Rejtélyes milliomos bukkant fel Rogán Cecília mögött

Pestibulvar.hu

Rogán Cecíliához köthető Fitbalance Aréna Tavasz és a Fitbalance Kids nevű sporteseményeket az a Magno Studio Kft. szervezte, ami a bevételeinek nagy részét a Rogán Antal-féle Miniszterelnöki Kabinetiroda tájékoztató kampányaiból szerzi.
 

A cég tulajdonosa Horváth László üzleti zsenialitását tekintve Mészáros Lőrinccel versenyzik, hiszen három év alatt a nulláról 14 milliárd forintra növelte cége bevételeit, mindzet úgy, hogy se web oldallal, se Facebook oldallal nem rendelkezik. Azonban Horváth sokkal szerényebb, mint az ország gázszerelője, nem villog luxus hajóval az Adrián, hanem egy békásmegyeri panel 7. emeleti lakásában lakik, annak ellenére, hogy tavaly a cége 265 millió forint profitot termelt, amelyből 150 millió forintot ki is vett. Valószínűleg nem magára költötte a pénzt, de nem is jótékonysági célokra, inkább

STRÓMAN SZAGOT ÉRZÜNK A LEVEGŐBEN!

 
Egyébként a két fenti rendezvényt a Magyar Villamos Művek az említett cégen keresztül, 160 millióval szponzorálta, amihez Rogán Antal -aki felügyeli az összes állami cég ilyen jellegű költését- csak annyit tudott hozzáfűzni, hogy “Mi ebbe nem szoktunk beleszólni”.

Persze, persze! Mi sem gondoltuk volna, hogy bevallod. De ugye nem baj, ha nem hisszük el?

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top