Politika

Kormányválság közeleg? Ilyen nagyot még sosem rúgott Orbán Semjénbe!

Pestibulvar.hu

Lehet, elmúltak már azok a felhőtlen idők, amikor Orbán és Semjén összekapaszkodva énekelték a színpadon a Kossuth nótát? Vagy csak egyszerű elszólásról van szó? Orbánt ismerve, nem ilyen egyszerű a helyzet, a szavainak jelentősége van. A hétvégén megrendezésre kerülő kötcsei pikniken a kiszivárgott információk szerint (nem sajtónyilvános az esemény), Orbán azt mondta, hogy
MAGYARORSZÁG EGYIK NAGY VERSENYELŐNYE A TÖBBI EURÓPAI ORSZÁGHOZ KÉPEST, HOGY ITT NINCS KOALÍCIÓS KORMÁNY!

 

Nos, eddig mindenki úgy tudta, hogy a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt két különálló párt, koalícióban kormányoznak, a választásokon szövetségben indultak! Persze, nagyjából már mindenki rájött, hogy a KDNP csak a keresztény mázat szolgáltatja, a katolikus egyházzal pedig szépen kialakították a “kölcsönös érdekek mentén” való együttműködést. Ez nagyjából annyit jelent, mi adunk az iskoláitokra négyszer annyit, mint amit az államinak, ti pedig elkezdek szépen NER kompatibilis alatttvalókat nevelni!

 
Lehet, Semjén feje felől már elszálltak azok a felhők, amiket a svédországi luxusvadászata okozott számára, és megint kezdett elszaladni vele a ló, Orbán meg csak egyszerűen bejelentette,

CSITT LEGYEN, NÉLKÜLEM SENKIK VAGYTOK!

 

Akárhogy is van, Semjén helyében elkezdenénk aggódni.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top