Politika

Már semmi sem akadályozhatja meg, hogy kommiszárok vezessék az iskolákat

Pestibulvar.hu

Emlékszem, abban az átkos, 2010-előtti időszakban, milyen nehéz is volt a dolga annak, aki iskolaigazgató szeretett volna lenni. Akkoriban nem volt elég, hogy megfelel a törvény előírásainak és megír egy pályázatot, sok kekeckedésen át kellett esnie.




 

Például, a pályázatát véleményeznie kellett a tantestületnek (Nahát! A leendő kollégáinak? Skandallum!), a diákönkormányzatnak (Akiknek a tanulmányaiért lesz felelős? Ki hallott már ilyet?) és a szülői munkaközösségnek is (Na, ez már mégis csak sok, mi köze van a szülőnek az iskolához?).

 

Mindezen tortúra után, került az önkormányzati testület (Semjén Zsolt most segíts!) elé elbírálásra, ki is igazgathatja az iskolát, ahol demokratikus szavazással (Ez ugye már Önöknek is sok?) hoztak döntést, aminek meghozatalakor KÖTELEZŐ volt figyelembe venni az előbbiekben felsorolt véleményeket.

Borzasztó, nem? Tele egy csomó, a kereszténydemokráciával és az illiberalizmusal össze nem egyeztethető demokratikus szűrővel, döntéssel.




 

Hát nem egyszerűbb most? Ki lehet ugyan kérni a véleményeket, de nem kell figyelembe venni, sőt még nyilvánosságra sem kell hozni őket. A pályázat nyilvános,

A MINISZTER PEDIG DÖNT, EGYSZEMÉLYBEN!

 

Se a szülőnek, se a pedagógusnak, se a gyereknek  semmi köze nincs ezentúl ahhoz, ki, és milyen irányba igazgatja az iskolát. Eljöttt a fideszes kommisszárok kora. Mintha nem lett volna már eddig is tragikus a helyzet.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top