Politika

Ne vegye fel ezt a számot! – gusztustalan új módszerrel támadnak Orbánék

Pestibulvar.hu

Szintet lépni látszik a kormánypropaganda.




 

444 számolt be róla, hogy az elmúlt hónapokban egy olvasójukat állítólag havonta többször felhívta egy Amygdala nevű közvélemény-kutató cég, hogy felmérést végezzen. A cég úgy állította be magát, mint bármelyik másik közvélemény-kutató, a portál olvasójának elsőre nem is tűnt fel semmi. A kérdezősködés akkor kezdett gyanússá válni, amikor észrevette, hogy mialatt az ellenzék jelöltjeiről folyton gyalázkodó állításokat fogalmaznak meg a kérdéseikben, a kormánypártiakról csak pozitív felvetéseik vannak. Olyanokat “kérdeztek”, mint hogy

  • „Ön inkább támogatja, vagy inkább nem támogatja, hogy Balatonalmádiba migránsokat telepítsenek?”
  • „Akkor is szavazna-e Péterffy Attilára (az ellenzék pécsi jelöltje – a szerk.), ha kiderülne, hogy családon belüli erőszakot követett el?”
  • “Mit szólna hozzá, ha Karácsony Gergely emelné az üzemanyagárakat és bevándorlóknak ajánlaná fel az üresen álló budapesti lakásokat?”

 




A cég időközben új célpontokat is talált magának, pl. Wittinghof Tamás budaörsi és Gémesi György gödöllői polgármestert. Gémesi esetében jókorát bakiztak, az Amygdala ugyanis magát a politikust is betalálta a kérdésnek álcázott propagandájával. A polgármester erről saját Facebook-oldalán is beszámolt.

NAGYON FONTOS LETT GÖDÖLLŐ ” VALAKIKNEK” HISZEN EBBEN AZ ESZTENDŐBEN HARMADSZOR BONYOLÍTANAK ” KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁST “…

KÖZZÉTETTE: GÉMESI GYÖRGY – 2019. AUGUSZTUS 26., HÉTFŐ

 

 

Miután az RTL Híradója is beszámolt az esetről, az Amygdala – bizonyára, hogy elfedje könnyen megjegyezhető nevét – váratlanul átnevezte magát a sokkal kevésbé gyanús, és tiszteletet parancsoló Magyar Társadalomkutató Intézet névre. Az RTL megkérdezte az ügyről Kósa Lajost, a Fidesz önkormányzati kampányfőnökét, aki azt válaszolta, hogy nekik semmi közük az egészhez, ők nem rendeltek semmilyen szolgáltatást az érintett cégtől. Az Amygdalát is megkérdezték, ők üzleti titokra hivatkozva hárították a megkeresésüket.

 




Mindegy is ugyanakkor, hogy válaszoltak-e, vagy sem, ne legyenek kétségeink:

EZ NEM LEHET MÁS, MINT ORBÁNÉK ÚJABB TRÜKKÖS KÍSÉRLETE AZ ELLENZÉK JELÖLTJEINEK LEJÁRATÁSÁRA.

 

Ha bárkit felhívnak ettől a cégtől, ne legyen rest azonnal rájuk csapni a telefont!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top