Politika

Sötét politikai múltja miatt bukhat Trócsányi – nem tűrik a provokációt

Fotó: Népszava/ Tóth Gergő

Az egyik leghíresebb brit országos napilap, a ‘The Guardian’ arról írt, hogy Trócsányi László valószínűleg bukni fog az Európai Parlamentben. A lap szerint nehéz napok várnak Magyarország volt igazságügyi minisztere elé, mivel az EP-ben felhívták már a figyelmét arra a képviselők, hogy az ő múltjával nem választják meg fontos pozícióba.
ORBÁN VIKTOR EGYIK LEGFŐBB EMBERE, ÍGY MIUTÁN ÖNKÉNT LEMONDOTT A SZAKBIZOTTSÁG ALELNÖKI HELYÉRŐL, KÖNNYEN LEHET, HOGY KÉT SZÉK KÖZÜL A FÖLDÖN TALÁLJA MAJD MAGÁT.

 

A LIBE bizottságának egyik tagja például azt mondta, kifejezetten provokációnak tekinthető Trócsányi jelölése, mivel miniszterként számos vitás törvény fűződik hozzá, és nem ismeri el az Európai Unió szerződéseit sem.

 
A lap egyébként úgy tudja, hogy Trócsányi a nemzetközi együttműködés – fejlesztési támogatás vagy a humanitárius segélyezés – katasztrófavédelem portfóliót kaphatná Ursula von der Leyen bizottsági elnöktől – közölte az atv.hu.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top