Politika

Elhajtották Orbán emberét – nem vacakolnak tovább Brüsszelben

Pestibulvar.hu

Varga Judit újdonsült igazságügyi miniszter Frans Timmermans-szal, az Európai Bizottság első alelnökével kezdeményezett találkozót, hogy áttekintsék a Magyarországgal szemben elindított 7. cikkelyes eljárás soron következő lépéseit. A találkozó hétfőn le is zajlott Brüsszelben, de kicsit másképp sült el, mint ahogy azt a magyar kormányzat várta.




 

Ugyanis diplomatikusan és finoman, de

TIMMERMANS ÚGY PATTINTOTTA LE VARGÁT, HOGY AZ VALÓSZÍNŰLEG MÉG MOST IS LEVEGŐ UTÁN KAPKOD!

 

„A találkozón Frans Timmermans világossá tette, hogy a tartalmi kérdéseket magán a meghallgatáson fogják megvitatni a résztvevők” – közölte a Népszava kérdésére Natasha Bertaud bizottsági szóvivő. A nyilatkozatból kiderült az is, hogy az alelnök az Európai Bizottság kérésre kész minden információt átadni a Tanácsnak, amely egyedül illetékes a meghallgatás megszervezésére. Magyarán, mindent hivatalosan intéznek, és

NINCS HELYE NÉGYSZEMKÖZTI ALKUDOZÁSOKNAK!

 




Lehet, ez Orbánnak és friss igazságügyi miniszterének még új, pedig a világ jobbik felén így mennek a dolgok!




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top