Politika

Már nem tudják tovább titkolni: Palkovics vállalta Orbán álmának megvalósítását

Pestibulvar.hu

Még mielőtt valaki azt hiszi, hogy az MTA-tól ellopott kutatóhálózat most már csak is egy hordozható stadion prototípusát fogja megalkotni, azt ki kell ábrándítanunk, mert ennél sokkal súlyosabb dolgot tervez Orbán, és most látja elérkezettnek az időt, hogy megvalósítsa.
ORBÁN A BUDAPESTI EGYETEMEKET ÖSSZE AKARJA VONNI!

 

Igen jól hallották, egy, University of Budapest szerepel a tervekben, összevonva, központosítva, lecsonkítva! Így megszűnne az ELTE, a SOTE, a BME. Mindzet megerősíti az a tény is, hogy Palkovics kapta meg a felsőoktatás irányítását Kásler Miklós tárcájától. Valószínűleg azért, mert a nagy nemzetközi és hazai tiltakozás ellenére ellenére végig vitte az MTA megcsonkítását is.

 
24.hu szerint az ELTE-n már értesítették az összevonásos elképzelésről a karok vezetőit, és információi szerint a „Budapest University” nevű ötlet annyira előrehaladott és eldöntött állapotban van, hogy már a rektort is kinézték: Borhy László régész nevét emlegetik, aki jelenleg az ELTE rektora, és erősen helyeselte, hogy leválasztották az Akadémiáról a kutatóhálózatot.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top