Politika

Sarokba szorította Poltot az OLAF – ezt nem tudta kicselezni

Forrás: Index

Annyira botrányos eredményeket produkált Magyarország, hogy az Unió Csalás Elleni Hivatalának vezetője bejelentette: hazánkba látogat, hogy tisztázza a dolgokat.
 

Magyarországra utazna Ville Itälä, az OLAF vezetője, hogy tisztázza, hogy az OLAF zsinórban a második évben miért Magyarországon találta arányaiban a legtöbb szabálytalanságot az EU-s pénzek felhasználásában. Az igazgató az Euronewsnak azt nyilatkozta, igazságügyi vezetőkkel,

KÖZTÜK POLT PÉTERREL IS TALÁLKOZNI AKAR, ÁLLÍTÓLAG MÁR FEL IS VETTE A KAPCSOLATOT A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉGGEL.

 
A találkozásra a jövő évben kerülhet sor, a cél az, hogy mielőbb rendezni tudják a kialakult helyzetet. Ismeretes, a napokban derült ki, hogy az OLAF toronymagasan nálunk javasolta a legtöbb pénzügyi büntetést az előző pénzügyi ciklusban. Nagyon úgy néz ki, hogy egyre fogy a levegő Polt Péterék körül, az Európai Bizottság ugyanis folyamatosan növelni kívánja az OLAF jogköreit, 2021-től pedig fel tervezi állítani az Európai Ügyészséget.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top