Politika

Itt a vége: Orbán beismerte, hogy Magyarország az EU első fasiszta állama

Fotó: REUTERS/Lisi Niesner

Amiről eddig csak suttogni mertünk, mától hivatalos.




 

Nemrégiben érkezett a hír, hogy meghívta Orbán Viktort Giorgia Meloni, a Fratelli d’Italia (az olasz fasiszták) elnöke a párt egy rendezvényére Rómába. Az Olasz Testvérek nevű tömörésről annyit érdemes tudni, hogy még a Matteo Salvini-féle Ligánál is jobbra találhatók a politikai palettán, értsd: ők a 21. század Mussolinijei.

 

Hogy ez mennyire nem csak hasonlat, azt bizonyítja, hogy a párt nyíltan éltetni is szokta az egykori olasz nemzetvezetőt, sőt annak még az ükunokáját is a sorai között tudhatja. A Meloni által vezetett tömörülés nyíltan EU-ellenes és szélsőségesen nacionalista politikát képvisel.




Már az önmagában beszédes, hogy egy ilyen csoport akarja meghívni magához a magyar miniszterelnököt, az azonban még inkább az, hogy a jelek szerint

ORBÁN EL IS FOGADTA AZ INVITÁCIÓJUKAT, SŐT MÉG BESZÉDET IS FOG MONDANI A FASISZTA DZSEMBORIN.

 

Melonit tavaly egyszer egyébként már vendégül látta Orbán Budapesten, akkor a pártvezető alig győzte kifejezni hálálkodását, amiért a magyar kormányfő “megállította a migránsinváziót”. Havasi Bertalan most az esemény kapcsán az MTI-nek azt mondta: Orbánt “Az emberek és a népek Európája” nevű populista hányáson kérték fel egy beszéd megtartására, amit a miniszterelnök készségesen el is fogadott.

 

Havasi szerint a kormányfő még a közönség kérdéseire is válaszolni fog (naná, fasiszták között nem kell számítania arra, hogy kényelmetlenség éri). A rendezvény után állítólag tárgyalást folytat majd a fasiszta Melonival.

 

Hogy világosan értsük, mit jelent ez a mai napra nézve:

ORBÁN VIKTOR MA BEISMERTE, HOGY FASISZTA ÁLLAMOT ÉPÍT EURÓPA KÖZEPÉN.

 




Normális ember, felelős politikus ugyanis soha, semmilyen körülmények között nem találkozna olyan szélsőségesekkel, akik olyan embereket éltetnek, és tekintenek példaképüknek, mint a fél Európát felégető Benito Mussolini. Orbán ma megteszi. Szégyellje magát mindenki, aki rászavazott!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top