Politika

Újabb cégre vetett szemet a NER: ezt is bekebelezik Orbánék

Pestibulvar.hu

Már tavaly év elején felreppentek a hírek, hogy Mészáros Lőrinc szeretné megvenni a Telenort, aminek többek között a magyar leányvállalata is eladósorba került. Akkor nem jött össze az üzlet, idén nyáron pedig Mészáros Lőrinc megvígasztalta magát azzal, hogy megvette a T-Systemet, szinte kockázat nélkül.




 

Közben azonban úgy tűnik, a Telenor sorsa sem maradt annyiban, és a felszín alatt mégis folyhatott valamilyen puhatolózó tárgyalás, ugyanis a magyar állam kezében lévő

ANTENNA HUNGÁRIA KFT. VESZI MEG A TELENOR 25 SZÁZALÉKÁT!

a HWSW információi szerint a napokban be is jelentik a tranzakciót. A dologban a legszebb, hogy közeledik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 2019-es frekvenciaaukciója. A részvételhez szükséges nyilvántartásba már bekerült a Magyar Telekom és a Vodafone Magyarország és a  Telenor Magyarországot is, miközben kizárták a negyedik jelentkezőt, a DIGI-t.

Így, már egyedül a Vodafon tartja a frontot, az egyetlen mobilszolgáltató, amelyikhez nincs köze valamilyen formában az Orbán-rezsimnek.




 

Nem lennénk meglepve, ha a Telenor-t rövid időn belül TeleNER-re neveznék át.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top