Politika

Betelt a pohár: az összes támogatója elfordult Orbántól

Pestibulvar.hu

Orbán most tényleg kiverta a biztosítékot. Nem a kipcsák önkormányzatokról való hablatyolásával, hanem a török agresszióhoz való viszonyával. Orbán Erdogan-barát politikája újabb ütközőpontot jelent az egyébként is válságban lévő Fidesz-EPP és Fidesz-CDU kapcsolatban.




 

A konfliktus ott tart, hogy már nem az Európai Néppártti tagsága forog Orbánnak kockán, hanem

MAGYARORSZÁGOT AKARTJÁK KIRÚGNI ORBÁN MIATT AZ EU-BÓL!

 

A CDU frakciójában akkora a felháborodás Orbán Erdogánt támogató politikája miatt, hogy Johann Wadephul, a CDU frakcióvezető-helyettese kifejtette, Magyarországnak el kell döntenie, hogy az EU teljes jogú tagja akar-e lenni, és nem csak a pénzügyi átutalásokat felvenni. Ez esetben úgy kell politizálnia, hogy az megerősítse az EU-t. Wadephul szerint most már itt az idő, Magyarországnak világosan meg kell mondania, hogy hajlandó-e az EU csapatában játszani, vagy úgy dönt, hogy elhagyja az EU-t.




Az már csak hab a tortán, hogy az eddig Orbánt támogató  Matteo Salvini is élesen bírálja a török katonai agressziót

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top