Politika

Itt a lista: ők fogják segíteni Budapest felszabadításában Karácsony Gergelyt

Kép: Karácsony Gergely Facebook

Kezd összeállni a csapat, akikkel Karácsony Gergely közvetlenül fog dolgozni Budapest átalakításán. A Népszava forrásai tényként kezelik, hogy a DK-s Gy. Németh Erzsébet, a szocialista Tüttő Kata, a párbeszédes Dorosz Dávid, valamint a momentumos Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes lesz. A stáb még nagyobb is lehet, úgy tudjuk, hogy Karácsony öt helyettessel számol majd. Azt a lap elsőként írta meg korábban, hogy a Karácsony kabinetfőnöke Balogh Samu várostervező lesz.
 

A felállás nem csak azért érdekes, mert az összefogásban jelentős szerepet vállaló pártok képviselőiről van szó, hanem mert mindemelett egy erős szakmaiság és tapasztalat is áll a helyettesek mögött.
 

Gy. Németh Erzsébet és Tüttő Kata jelentős fővárosi tapasztalattal rendelkezik, Dorosz Dávid Karácsony kampányfőnöke volt a mostani választáson. Kerpel-Fronius Gábor a Momentum tagja, májusban a párt Európai Uniós listájának hatodik helyén állt, jelenleg a XIII. kerületi Momentum vezetője, Angyalföldön pedig egyéni önkormányzati körzetben nyert.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top