Politika

Fekete-Győr konkrétan diktátornak nevezte Orbánt, s a többi jelzővel sem finomkodott … – Kell féltsük az ifjú politikust?

Fotó: Fekete-Győr András Facebook oldala

Fekete-Győr András elmondta, szerdán a NAV nyomozói nem motozták meg, bár volt rá felhatalmazásuk. Szerinte elszámoltak minden forinttal, amit a tavalyi kampányban felhasználtak, az ÁSZ költségvetési csalás gyanújával mégis feljelentette őket. A Népszavát idézve a 24.hu azt írja, a Momentum elnöke a sors fintorának nevezi, hogy éppen Vlagyimir Putyin látogatásakor szállta meg székhelyüket a NAV. „A civilek, ellenzéki pártok, más véleményen lévők vegzálása a putyini Oroszországban megszokott, Orbán pedig hithű tanítványa a diktátornak. Október 13-án a Fidesz történelmi vereséget szenvedett, márpedig, ha egy elnyomó rendszert megsuhint a változás szele, megijed, és odacsap” – vélekedik a pártelnök.
 

Szerinte a Momentum besározása, nyomasztása, tesztelése a cél, de tiszta a lelkiismeretük, nekik nincs félni-, takargatni, veszítenivalójuk. Összezárnak, dolgoznak tovább annak biztos tudatában, hogy jó úton járnak. „Jöjjenek csak, de 2022-ben jönni fogunk mi is” – jelentette ki Fekete-Győr.

 

Az ellenzéki összefogás konfliktusairól azt mondja, az elveiket nem adják fel, „mert elvek nélkül győzni, az nem siker”. Megítélése szerint ez a hozzáállás nem gyengítheti az ellenzéki összefogást, hiszen csak annyit követelnek „az emberek nevében, hogy senki se lopjon közpénzt, működjön átláthatóan, fordítsa az erejét az egészségügyre, oktatásra, környezetvédelemre, és legyen korrekt a másikkal.” Szerinte jó jel, hogy Lackner Csabát az MSZP kizárta, hisz abban, hogy az együttműködésbe a többi ellenzéki párt is ad valamit, de azt is látja, hogy most túl sokan vannak.

Reméli, hamarosan eljön a közös munka ideje és nem zárja ki a szorosabb együttműködést Botka Lászlóval sem, bár hozzájuk Szél Bernadett és Hadházy Ákos áll a legközelebb. „Remélem, 2022-től már egy politikai közösségben folytathatjuk” – mondja Fekete-Győr.

Forrás: ATV  | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top