Politika

Bajban Orbán: döntő csapást mérhet rá az ellenzék javaslata

Pestibulvar.hu

A Momentum előválasztással döntené el, hogy ki legyen az ellenzék közös jelöltje Győrben.
 

Lemondott Borkai Zsolt, ezért legkésőbb jövő márciusig meg kell ismételni a polgármester-választást Győrben. Bár legutóbb Glázer Tímea volt a jelölt, ő annak ellenére sem tudta legyőzni a Fidesz emberét, hogy az korrupciós szexbotrányba keveredett. Nem is véletlen, hogy a Momentum kijelentette:

ŐK ARRA TESZNEK JAVASLATOT, HOGY ELŐVÁLASZTÁSSAL DÖNTSE EL AZ ELLENZÉK, HOGY KI LEGYEN A KÖZÖS JELÖLT GYŐRBEN.

 

Mint írták, az előválasztásról már többszörösen is bebizonyosodott, hogy működik, a főpolgármesteri és ferencvárosi polgármester-választást is az az ellenzéki jelölt nyerte, akit előtte előválasztáson választottak ki a választók. A Momentum szerint az előválasztás erősíti a részvételiséget és a demokráciát, Budapesten érdemi programalkotást és vitákat hozott, amitől az utóbbi 9 évben meglehetősen elszokott az ellenzék.

„FELPÖRGETTE AZ ELLENZÉKI POLITIKUSOKAT IS, HISZEN A VERSENY ÉS A KAMPÁNYMŰKÖDÉS JÓ HATÁSSAL VAN MINDENKI TELJESÍTMÉNYÉRE. TEMATIZÁLTA A MÉDIÁT, VÉGRE A VÍZIÓK ÉS A JÖVŐ TERVEZÉSE URALTA A HÍRMŰSOROKAT ÉS AZ ONLINE/OFFLINE SAJTÓT. LEHETŐSÉGET ADOTT, HOGY ÚJ, FRISS ARCOKAT IS MEGISMERJENEK A VÁLASZTÓK”

– írták.
 

Glázer amúgy nemrég reagált a Mércének a javaslatra. Azt mondta, jó ötletnek tartja, ő szívesen elindulna az előválasztáson. Az ellenzéki együttműködés kapcsán hozzátette: szerinte az a választás óta töretlenül működik.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top