Politika

Távozás előtt még kiutaltattak maguknak 132 milliót az újpesti fideszes városháza dolgozói

Kép forrása: MTI

Október 14. és 18. között, azaz a választások utáni néhány napban, még a régi polgármesterrel egyeztetve 40 ember távozott az újpesti városházáról.




A távozók között 20 ember volt a volt polgármester és alpolgármesterek kabinetjeinek tagjai, és 20 további dolgozó főosztályvezető, főosztályvezető-helyettes, osztályvezetők. Ők átlagosan 3,3 millió forintot tettek zsebre még a távozás előtt.

 

Déri azt mondta, ezt nem végkielégítésként kapták meg a dolgozók, hanem egyéb jogcímen, és neki nem volt beleszólása az ügyekbe, mert függetlenül attól, hogy mikor volt az utolsó munkanapjuk a dolgozóknak, a kiutalások még korábban megtörténtek.

Az új polgármester azt mondta, megkérdezte a távozókat az okokról, volt, aki azt mondta, hogy elfáradt, és szívesen váltana, és volt, aki még 2004-et, a kettős állampolgárságról szóló népszavazást nevezte meg indokként, hogy nem akar az ellenzékkel együtt dolgozni.




 

Talán mindenkinek, aki kiszolgálta a fideszes vezetést van valami félnivalója?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top