Politika

Újabb frontot nyitottak a kereszténység nevében: ezentúl ez tilos lesz a hívőknek

Pestibulvar.hu

A Hit Gyülekezete egy elég érdekes képződmény a magyar egyházak sorában, sokáig kérdéses volt, megtarthatja-e státuszát a 2011-es egyházi törvény módosításakor, de végül a törvény megszavazásakor megkapta az egyházi rangot, annak minden anyagi előnyével együtt.

 

A Hit Gyülekezetének, így Németh Sándor vezető lelkésznek a tulajdonában van az ellenzéki szavazók által kedvelt ATV csatorna is, miközben Németh többször tett már nyílt kijelentéseket, miszerint ma a baloldali liberális gondolkodás a legnagyobb veszély a demokráciára, és ez a veszély a muszlimokkal együtt tör Európára, és ebben persze csak Orbán Viktor védhet meg minket.

 

Ennél azonban mégtovább ment a napokban Németh. Az egyik legnagyobb veszély egy hívő emberre, -kapaszkodjanak meg- a jóga, mert

A JÓGÁZÁS A DÉMONTISZTELETRE RENDELT MOZGÁSI KULTÚRA!

 


Az alábbi videóból kiderül, hogy nem mi lódítunk, hanem valóban elment teljesen az esze a vezető lelkésznek, és szerinte aki jógázik annak a szívét meg fogják szállni a démonok. Néhol nyögdécselve ugyan, néhol értelmetlen logikai bukfenceket vetve bizonygatja a jógázás veszélyeit Németh.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top