Politika

Hatmilliót akart lenyúlni a leváltott fideszes, de nem engedték neki!

Fotó: MTI/Soós Lajos

Csaknem nyolcmillió forintot akart felvenni a ki nem vett szabadsága után az I. kerület leváltott fideszes polgármestere, de kiderült, hogy ez az összeg 6 millió forinttal több, mint amennyi jár neki. Nagy Gábor Tamásnak ugyanis nem 158, hanem 37 nap ki nem vett szabadsága volt, vagyis csak ennyi idő után kell számolni a számára kifizetendő pénzt. Ez úgy derült ki, hogy önkormányzat jegyzője felülvizsgálatot rendelt el a szabadság-nyilvántartásban, és megállapította, hogy




VALAKI PLUSZ 121 NAP SZABADSÁGOT JÓVÁÍRT A LEKÖSZÖNŐ FIDESZES POLGÁRMESTERNEK!

 

Mindezt a kerület új, ellenzéki polgármestere tette közzé a Facebook oldalán. V. Naszályi Márta egy fényképet is mellékelt a hivatali szabadság-nyilvántartó rendszer számításairól, amiből világosan kiderül, hogy 2016. elején az átvitt és az új éves szabadság keretén felül „121 nap szabadság került be valahogyan a rendszerbe.”

 

⛱ Számos leköszönő polgármesterhez hasonlóan dr. Nagy Gábor Tamás szabadságának megváltása is kérdéseket vet föl. A…

Közzétette: V. Naszályi Márta polgármester – 2019. december 15., vasárnap

 

Az új polgármester bejegyzésében kiemelte: „Fontos, hogy ha Nagy Gábor Tamást újraválasztják, ez a szabadság-megváltás akkor is járt volna, mivel az új polgármesteri ciklus új munkaviszonynak számít”.” A valóságban a fideszes polgármesternek a mindössze 37 nap ki nem vett szabadsága után csak 1 millió 762 ezer forint jár és a december 12-i közgyűlés ennek az összegnek a kifizetését fogadta el. V. Naszályi Márta szerint „ha a leköszönő polgármester vitatja a számítást, jogi úton megpróbálhatja érvényesíteni a véleményét.”




 

Azt még egyelőre

NEM TUDNI, KI AKARTA MEGHAMISÍTANI A SZABADSÁGGAL KAPCSOLATOS ADATOKAT, HOGY A FIDESZES POLGÁRMESTER TÖBB PÉNZT KAPJON.

 

Egyelőre arról nincs hír, hogy a polgármesteri hivatalban vizsgálják-e, hogy ki manipulálta a rendszert, illetve tesznek-e feljelentést a nyilvánvaló csalási kísérlet miatt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top