Politika

Meglepő fordulat: megálljt parancsolt Orbán Mészáros Lőrincnek

Pestibulvar.hu

A nyáron felröppent a hír, hogy a Jászai Gellért és Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozó 4iG Nyrt. megvásárolja a  T-Systems Magyarországot. A 4iG és a Magyar Telekom Nyrt. július elején be is jelentették, hogy előzetes megállapodást kötöttek a telekommunikációs cég leányvállalata, a T-Systems Magyarország adásvételére vonatkozó kölcsönös szándékról. Akkor erről akkor itt írtunk, teljesen biztosra véve a tulajdonosváltást. Most viszont bejelentették:




MÉSZÁROSÉK KITÁNCOLTAK A SZERZŐDÉSBŐL,

 

mégsem fogják megvenni a a T-Systems Magyarországot! Egy közleményben úgy fogalmaznak, hogy mindennek ellenére a 4iG és a Magyar Telekom tovább vizsgálják az együttműködési lehetőségeket, és a korábban létrejött konzorciumi megállapodások is változatlan feltételekkel hatályban maradnak. Egyetlen konkrétum derült ki ezidáig: a 4iG kezdeményezésére hiúsul meg az üzlet. A cég vezérigazgatója sem írt többet a dolgozóknak egy levélben, csak annyit, hogy

“TUDOM, HOGY EZ SOKATOK SZÁMÁRA MEGLEPŐ FEJLEMÉNY”.

 

A 4iG részvényei a BÉT-en kedden 10%-os esést szenvedtek el. A hátteret egyenlőre nem ismeri senki, de az eddig is ismert volt, hogy a kormány udvari beszállítónak szánja a 4iG-t, így eléggé valószínűnek tűnik, hogy Orbán húzta be a féket valamilyen, eddig ismeretlen ok miatt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top