Politika

Végre: feljelentették Kövért, bíróság előtt kell felelnie közösség elleni uszításért

Pestibulvar.hu

Végre valakiben volt elég kurázsi, hogy megtegye.




 

A hírt a Magyar Ateista Társaság közölte. Közleményükben azt írták, hogy a házelnök “több alkalommal súlyosan kirekesztő, gyűlöletkeltő gondolatokat fogalmazott meg az ateista állampolgárokkal szemben.” Kövér a “Nemzeti Vértanúk Emlékműve” avatóünnepségén mondta azt, hogy

“(…) A SZELLEM EREJÉVEL BIZTOSÍTANI TUDUNK EGY OLYAN ERKÖLCSI TÖBBSÉGET, AMELY AZ ISTENTELENEKKEL, A HAZAÁRULÓKKAL ÉS A NEMZETTAGADÓKKAL SZEMBEN MEG TUDJA VÉDENI ÖNMAGÁT, NEMZETÉT ÉS HAZÁJÁT.”

 

A Társaság szerint az álkeresztény Kövér súlyos uszítást követett el akkor, amikor az ateistákat egy csoportban emlegette a hazaárulókkal és a nemzettagadókkal. Mint írták, Magyarország legalább egyharmada nem hívő vagy ateista, a magyar kormánynak pedig kötelessége lenne, hogy számukra is ugyanolyan jogokat és biztonságot garantáljon, mint a többi állampolgárnak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top