Politika

Betelt a pohár, Kálmán Olga beperli a róla hazudozó fideszes médiát

nyugatifeny.hu

Nem tűri szó nélkül a hamis tényállításokat.
A munkaszerződésével kapcsolatban megjelent hazug állítások miatt a mai nappal megtette a jogi lépéseket – közölte hétfőn a Facebookján Kálmán Olga.

 

A kulturális főpolgármester-helyettes főtanácsadójaként dolgozó Kálmán Olgáról ma egyebek mellett azt állította a fideszes sajtó, hogy

“megbízása öt évre szól, de ha korábban távozni kényszerül, akkor is garantáltan megkapja a 2024-ig járó fizetségét, azaz a hatvanmillió forintot.”

 

Mindebből természetesen egy szó sem igaz.

 

Kálmán Olga a “tisztelt hazugsággyárat” megszólítva azt írja:

“Nem tudom, hogy mi a rosszabb: ha fogalmatok sincs arról, hogy mit jelent egy határozott idejű szerződés, vagy ha tudjátok, és úgy írtok valótlanságokat.
 

Jó, igaz, a munkaszerződés fogalmával a munkavállalók szoktak tisztában lenni, az alattvalók nem biztos…”

 

Hozzáteszi:

“Ja, és csak szólok, hogy a főpolgármester-helyettes közvetlen munkatársaként -mert a tanácsadó beosztás egyébként ezt jelenti- számtalan múltbéli szerződésbe volt már lehetőségem beletekinteni.

 

És borzasztóan sajnálom, de emiatt sem fogtok megszeretni.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top