Politika

A Fidesz megbízásából Toroczkai egy rendőrségi autóból vezényelte le a 2006-os MTV székház ostromot!

Fotó forrása: olkt.hu

Egy igencsak érdekes fotó látott napvilágot ma délelőtt ahol a szélsőjobboldali nézeteiről ismert és a 2006-os őszi brutális zavargásokért felelőssé tett Toroczkai László jelenleg Ásotthalom polgármestere egy rendőrautóban ül a TV-székház ostromának idején, és egy rendőrségi CB-rádiót tart a kezében.




 

Az interentes kommentelők között rögtön elindultak a találgatások arról, hogy esetleg Toroczkainak egészen más volt a szerepe a tüntetésen, mint amit gondolunk róla.

 

Toroczkai a saját honlapján így fogalmazza meg a kép keletkezési körülményeit:

“A TÜNTETŐK PETÍCIÓT FOGALMAZTAK, AMELYET A MAGYAR TELEVÍZIÓ VEZETÉSÉNEK SZERETTEK VOLNA ÁTADNI, S ERRE A FELADATRA ENGEM KÉRTEK FEL. ELŐSZÖR, A TELEVÍZIÓ VEZETÉSÉNEK ESÉLYT ADVA, CSUPÁN NÉHÁNY TÁRSAMMAL VITTEM ÁT A PETÍCIÓT, MAJD MIVEL AZ ÁTVÉTELT MEGTAGADTÁK, ÉS AZ IN-KAL SECURITY ŐREI A RENDŐRSÉGGEL FENYEGETTEK MINKET, VISSZATÉRTEM A KOSSUTH TÉRRE, AHONNAN TÖBB EZER TÜNTETŐVEL MENTEM VISSZA A MTV SZÉKHÁZÁHOZ.

 

MIUTÁN AZ ELSŐ RENDŐRI ERŐSZAKOT KÖVETŐEN AZ OSTROM MEGTÖRTÉNT, ÉS A TÖMEG TÖBB ÓRÁS HARC UTÁN ELFOGLALTA A SZÉKHÁZAT, A TELEVÍZIÓ SUGÁRZÁSÁT LEKAPCSOLTÁK, A PETÍCIÓT PEDIG CSUPÁN A HELYSZÍNEN LÉVŐ RENDŐRÖK VEZETŐINEK ÉS EGY OTT MARADT SZERKESZTŐNEK TUDTAM ÁTADNI. EKKOR, AZ OSTROM VÉGÉN KÉSZÜLT AZ A HÍRES FÉNYKÉP, AMIKOR EGY RENDŐRAUTÓ HANGOSBESZÉLŐJÉN KERESZTÜL SZÓLOK A TÖMEGHEZ, EKKOR TÁJÉKOZTATOM ŐKET ARRÓL, HOGY GYŐZTÜNK, ÁTVESZIK A PETÍCIÓT, NYUGALOMRA INTETTEM, KÉRTEM, HOGY SZŰNJÖN MEG AZ ERŐSZAK.”




Felmerül tehát a kérdés, hogy egy “győzelmet” követően miféle rendőrségi protokoll jár el úgy, hogy a zavargások egyik főkolomposát beültessék beszéltetni egy rendőrautóba?Lehetséges, hogy a Fidesz azaz Orbán Viktor megbízásából Toroczkai és már korábban kiderült CÖF-ös Bencsik András közösen irányították az MTV székház ostromát és a 2006-os zavargásokat?!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top