Politika

Felmosták a padlót a Fidesszel – tételesen megcáfolta a kormányoldal hazugságait a Párbeszéd

Forrás: Magyar Nemzet, Fotó: Kovács Attila

A Fidesz-KDNP tudatosan hírhamisító, vagy a magyar nyelven elmondottak jelentését értelmezni képtelen politikusai kedvéért rögzítsük: Burány Sándor éppen arról beszélt a Törvényalkotási Bizottság ülésén, hogy elfogadhatatlan volt Hende Csaba felszólalása, amelyben a színházigazgatók kinevezése esetében a pártállami vétójogot “együttműködési kényszernek” nevezte.
 

Burány Sándor rámutatott: a hatalommal való visszaélés éppúgy erőszak, ahogy erőszak a nők sz@xuális zaklatása, történjen az a Fidesznek kedves vagy kevésbé kedves színházakban, vagy ahogy erőszak a gyerekek és fiatalok papok által elkövetett zaklatása is.

A Párbeszéd elítéli a zaklatás és a sz@xuális erőszak minden formáját, és elítéljük azt is, hogy a Fidesz erről a témáról is a pártpropaganda logikája szerint kommunikál.

 
 

Elítéljük például Kósa Lajost, aki szerint az anális bántalmazás nem számít zaklatásnak.  Elítéljük azt is, hogy a Fidesz még mindig a vakkomondoros nőverő, Balogh József pártjaként viselkedik: az ellenzékieket mocskolja hazugságokkal ahelyett, hogy megvédené a családon belüli erőszak áldozatait, a nőket és gyerekeket.

A Fidesznek akkor lesz bármiféle erkölcsi alapja a nők elleni erőszakról nyilatkozni, ha majd ratifikálták az Isztambuli Egyezményt.
Végül egy érdekesség, hogy a szövegkörnyezetéből kiragadott vágott videót az Origónak azonnal, Burány Sándor képviselőnek viszont jogos, hivatalos kérésére Hende Csaba napok óta nem adja ki az elektronikus jegyzőkönyvet, hatalmukkal visszaélve tartják vissza a bizonyítékot.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top