Politika

Betelt a pohár Karácsony Gergely pártjánál: büntetőfeljelentést tesznek az év botrányában

Tordai Bence, Párbeszéd - Balramagyar.hu

A Párbeszéd bennfentes kereskedelem gyanúja miatt feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, miután felmerült, hogy a 4iG egyik fő részvényese elkövethette a Btk. 410. §-ába ütköző bűntényt, amely akár három év szabadságvesztéssel is sújtható.

 
 

A hírek szerint a cégben még idő előtt szerezhettek tudomást arról, hogy a 4iG mégsem veszi meg a Magyar Telekomtól a T-Systemst, így időben tudott eladni részvényeket, amivel azok vevőinek súlyos pénzügyi károkat okozhatott.

 

 

Mindebből egyrészt kiderült, hogy azok a befektetők, akik a NER-cégek töretlen növekedésére spekulálnak, sem számíthatnak folyamatos gyarapodásra, hiszen eshet a részvények árfolyama; másrészt a tűzhöz közel állók bármikor átverhetik a kisbefektetőket is, ha pénzügyi érdekük úgy kívánja.

 

 

Az ellenzék 2020-tól olyan politikát fog folytatni, amellyel 2022-ben bekövetkezhet a kormányváltás, aminek következtében legkésőbb két és fél év múlva a NER-cégek részvényei értéktelen papírok lesznek.

 
 

Mert ezen cégek növekedését csupán a politikai kapcsolatokon alapuló, korrupciós állami megrendelések biztosítják.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top