Politika

Ilyen már tényleg nincs: ember nagyságú freskót festetett magáról a Fidesz győri polgármester-jelöltje

hirhugo.hu

Újra összecsap az ellenzék és a Fidesz Január 26-án vasárnap, ugyanis Győrben időközi polgármester-választás tartanak. A lemondani kényszerült fideszes botrány polgármester, Borkai Zsolt helyére kerül új városvezető. 

 




 

Azt, hogy a Fidesz igen csak megroggyant a városban a Borkai-botrány hatására jól jelzi, hogy nem nagyon tudtak mást indítani, mint egy olyan politikust, aki mindvégig Borkai képviselő társa volt a közgyűlésben, szavazataival támogatta a botrány polgármestert.

 

 

Tehát Dézsi Csaba Andrástól sem várhatnak a győriek más típusú politikát. Sőt Dézsinek is van érzéke különösen botrányos dolgokat művelni. Amint a Hírklikk megtudta, Dézsi egy ember nagyságú falfreskót festetett magáról munkahelyén.

 

Ember nagyságú falfreskón a Fidesz politikusa




 

A politikus-kardiológus szívbaj nélkül felpingáltatta saját magát és kedves nejét a gyermekrendelő falára. „Borkai legalább nem örökíttette meg az önkormányzati büfé desszertpultja mellett az adriai aktusát”- jegyzi meg a portál.

 

Micimackó helyett, a fideszes Gerzson mosolyog a gyerekekre…

 

Dézsi Csaba András írt -vélhetően- saját kitalált kalandos életéről egy mesekönyvet Gerzson és Panka címmel.  A falfestményről a portál azt írja,  hogy közvetlenül a kórházi gyermekosztály bejáratánál egy hatalmas falfreskón pajkos dzsungelháttér előtt mosolyog ránk a szerény életvitelű dr. Dézsi Csaba András és kedves felesége, amint saját kiadású mesekönyvüket a kezükben szorongatva reklámozzák.




 

Maradjunk annyiban, hogy az önimádatnak is vannak szintjei. Bár lehet, hogy azt gondolja a fideszes politikus bácsi, hogy a gyermekek jobban örülnek az Ő látványának, mint Micimackónak és Malackának, de vélhetően ez csak Dézsi önimádatát elégíti ki.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top