Politika

Több ezren háborodtak fel: egy nyomorgó nyugdíjas szívszorító levelet írt Orbánnak – Íme

balramagyar.hu

Levélben kaptuk a levelet, melyet változtatás nélkül közlünk:




 

Orbánnak és társainak!

 

 

Látod a képen ezt a 25 cm-s hősugárzót?




 

65 éves nyugdíjas vagyok,jelenleg járókerettel közlekedem.

Ennyi a fűtési lehetőségem a lakásba.Mind két lábamon az ujjaim elfagytak.4-7 fok van a lakásomban./egyenlőre/ Ti papoltok itt a sok nyugdíjról,meg a nyugdíjasokról? 59000 ft. nyugdíjat kapok,mert az önkormányzat jogtalanul vonja már 5 hónapja a nyugdíjam nagyobb részét. 15900 ft .-t költenék gyógyszerre ha mindent kitudnám váltani.

 

Karácsonyi kaja farhát és tökfőzelék volt Azért írom le mert mindent tudok bizonyítani.Nekem,nekünk ti ne pofázzatok jobb teljesítésről. Az életem nagyobb részét a haza szolgálatában éltem le,mint katona és mint rendőr.

 




Nekem ti ne hazudjatok.Most ezek után mit csináltok velem?Kinyírtok,vagy becsuktok?Az biztos,hogy ennél csak jobb lesz. Remélem egyszer elnyeritek méltó jutalmatokat.

Tudom,hogy eljut ez a levél hozzátok,mert van mindég mindenhol fizetett megfigyelőtök. Nem írom alá,mert már fent ott a nevem,de az aláírás előtt illik elköszönni,persze ha van kitől,és az meg is érdemli.

 

Csak a nyugdíjas fagyott ember.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top