Politika

Hisztizni kezdett a Fidesz alelnök – még egy lépést tett a szakadék felé

Pestibulvar.hu

Őrült hisztibe kezdett Novák Katalin, a Fidesz alelnöke az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetője, Manfred Weber szavaira. Ahogy azt mi is megírtuk, a német politikus szerint az EPP nem fog változtatni az irányvonalán; ha valaki ehhez a pártcsaládhoz akar tartozni, követnie kell az értékeit, és “nem kér kioktatást sem a politika, sem a választások ügyében”.




 

A Fidesz alelnöke a Facebookon angolul és magyarul is reagált a néppárti vezető által elmondottakra. Azt írta:

 

“nincs szükségünk arra, hogy Manfred Weber demokrácia-leckéket adjon nekünk. Magyarországon nem szokás valakit letorkolni azért, mert véleményt fogalmaz meg. A Néppártban mostanság igen?”

 

Nos, igaza van, Magyarországon Orbán kormányzása alatt tényleg nem szoktak senkit letorkolni azért, mert véleményt fogalmaz meg.

INKÁBB EGYSZERŰEN TÖNKRETESZIK!

 




És itt most sorolhatnánk a példákat a Népszabadság bezárásától kezdve a civil szervezetek vegzálásán át az ellenzéki pártok ellehetetlenítésével bezárólag. Tényleg sokkal “európaibb” ez a megoldás. Azt gondoljuk, Novák most nem használt a Fidesz és a Néppárt közötti megbékélésnek, de lehet nem is ez volt a célja.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top