Politika

Norbi fokozza: legújabb videójában Orbán Viktort isteníti Ausztriából (+videó)

Forrás: Norbi Update LOW CARB - Facebook

Miután sikerült vérig sértenie minden nőt az országban, a “fitneszguru” úgy gondolta, itt az idő levezetnie a nagy izgalmakat egy kis ausztriai síelgetéssel. Feleségével, Rubint Rékával együtt Obertauernbe utazott, és az alkalomból egy élő Facebook-videóban is bejelentkezett az egyik helyi hüttéből. Elsőre semmi különös nem lett volna a videóban, úgy tűnt, Schobert csak azt szeretné megmutatni, hogy magyarokba is sikerült belefutnia a kiruccanás során.




 

De aztán jött a csavar: mikor az update-guru arról kérdezte az egyik magyar pincért, hogy mely másik hírességgel találkozna még össze szívesen a síparadicsomban, az azt válaszolta, hogy

ORBÁN VIKTORRAL.

 

Azért vele, mert állítása szerint a miniszterelnök “segített neki kifizetni” a háza egyharmadát a CSOK-kal. Egyrészt: még ha így is volt, az nem Orbán pénze volt, hanem a magyar adófizetőké. Másrészt: kicsit sem tartjuk életszerűnek, hogy egy jelenleg is Ausztriában dolgozó pincér arról áradozzon, hogy mennyit segített neki odahaza a Fidesz-kormány. Ha annyira jól mentek volna otthon a dolgok, miért ment volna munkáért egy osztrák hüttébe dolgozni, távol a családjától?

Nem hittük volna, de úgy tűnik, tudja fokozni a bűnlajstromát Schobert. Nem elég, hogy szexista, de szemlátomást arra is rögtön kapható, ha fényesre kell nyalni egy kicsit a fideszes nagyvezér hátsóját. Ha valamitől felfordul az ember gyomra, hát ettől biztosan.

 




A teljes videó itt megtekinthető:

Austria

Közzétette: Norbi Update LOW CARB – 2020. január 23., csütörtök

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top