Politika

Fideszes terjeszkedés – Szép lassan felvásárolnak mindent

Fotó: Kallos Bea / MTI

Nagyjából másfél héttel ezelőtt derült ki, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) túladott a Hollóházi Porcelángyár Kft. 100 százalékos üzletrészén. A Magyar Hang szerint a licitre mindössze egyetlen ajánlat érkezett, így kikiáltási áron, 175 millió forintért kelt el a 240 éves múltra visszatekintő cég.




 

Szabad Pécs beszámolt a vásárlást követő állománygyűlésről is,

AHOL MEGJELENT A PORCELÁNGYÁR ÚJ TULAJDONOSA, VÁRHEGYI ATTILA.

 

A lap szerint az új tulajdonos hétfőn felvázolta elképzeléseit, majd megkezdődött a kísérletezés a tetőcserép gyártásra vonatkozóan, ami korábban nem tartozott a Hollóházi fő profiljába.

Várhegyi Attila egyébként a kormánypárt legbelsőbb köreihez tartozik, korábban a Fidesz pártigazgatója volt, Szolnokon pedig polgármester, majd a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának államtitkára lett.

2002-BEN HŰTLEN KEZELÉS MIATT ÍTÉLTÉK EL, DE ORBÁN NEM TASZÍTOTTA KI, INKÁBB MAGA MELLETT TARTOTTA, AKI ÍGY HÁTTÉREMBERKÉNT TEVÉKENYKEDHETETT TOVÁBB.

 




Várhegyi évekig kommunikációs vonalon mozgott, cégeivel komoly megbízásokhoz jutott önkormányzatoktól és az MTVA-tól is, amik által mint látható, jól meg is szedte magát, most pedig az egyik leghíresebb porcelángyár tulajdonosa lett.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top