Politika

Megkezdődött Orbán első koncepciós pere: szintet lépett a diktatúra

Pestibulvar.hu

Szintet lépni látszik az orbáni diktatúra, hétfőn ugyanis rabosították Varju Lászlót, a DK politikusát a Központi Nyomozó Főügyészségen. Varjútól egyelőre “csak” ujjlenyomatot vettek és fényképet készítettek róla, őrizetbe nem vették (persze ne legyenek kétségeink, az is meg fog történni). A politikust




VÁLASZTÁS RENDJE ELLENI BŰNTETTEL, GARÁZDASÁGGAL ÉS SÚLYOS TESTI SÉRTÉSSEL GYANÚSÍTJÁK.

 

Az elsővel azért, mert a gyanú szerint 2018 februárjában az egyik egyéni választókerület képviselőjelöltjeként anyagi juttatást ígért egy független jelöltnek, ha az visszalép a javára. A másik ügy előzménye, hogy Varju több másik ellenzéki képviselőtársával együtt 2018 decemberében bement a köztévé épületébe, hogy beolvastassa 5 pontból álló követelését az egyik élő műsorukban. Ezt a közmédiások olyannyira nem akarták hagyni nekik, hogy biztonsági őrökkel néhányukat még meg is próbálták kidobatni az épületből, Varjut többen leteperték, a férfit később emiatt kórházba kellett szállítani. Most valamiért mégis őt gyanúsítják testi sértéssel, az őt leteperőket pedig még csak ki sem hallgatták.




 

Varju a rabosítása után elmondta, nem fél, mert biztos az igazában. Hozzátette: ő csak a szólásszabadság érdekében állt ki az MTVA székházában. Hadházy Ákos, aki elkísérte a tárgyalásra a képviselőt, a rabosítást újabb mérföldkőnek nevezte a diktatúra felé, szerinte az nem több koncepciós eljárásnál.

“INNENTŐL POLT NEM CSAK A BŰNÖSÖKET VÉDI, HANEM AZ ELLENZÉKET TÁMADJA POLITIKAI ALAPON”

– mondta a képviselő, akit egyébként a “főügyészség” nevű bűnpártoló szervezet vezető helyettese nem volt hajlandó beengedni a tárgyalásra.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top