Politika

Titkos dossziéra bukkantak egy irodában – durva választási csalás bizonyítékait találták meg

Pestibulvar.hu

Talán az elmúlt időszak legnagyobb választási csalására derült fény az Egri Polgármesteri Hivatalban. Mint ismert, itt az ellenzéki pártok összefogásával sikerült a Fidesz hatalmát megtörni, és egy civil szervezet keretein belül megnyerni az októberi önkormányzati választást. Azóta, sorba hullanak ki a csontvázak a szekrényből. Most azonban szó szerint egy szekrényben találtak rá, nem is egy csontvázra, hanem egy egész tömegsírra! Az önkormányzat egyik szekrényének a mélyén




A FIDESZ VÁLASZTÁSI CSALÁSAINAK EDDIGI, LEGKOMOLYABB BIZONYÍTÉKAIT TALÁLTÁK MEG!

 

Az iratok majdnem hat éve lapultak a szekrényben, ugyanis azok a 2014-es országgyűlési választáson készültek. A most napvilágot látott iratokból egyértelműen kiderül, hogy 2014-ben, az országgyűlési választások előtt Egerben a Fidesz képviselőjelöltje,

NYITRAI ZSOLT ÉRDEKÉBEN TÖRVÉNYTELEN MÓDSZEREKKEL LISTÁKAT KÉSZÍTETTEK A VÁROS VÁLASZTÓPOLGÁRAIRÓL,

azok személyes adataival, lakcímeivel, valamint a pártszimpátiájukra vonatkozó információkkal. Az egriugyek.hu teljes részletességgel mutatja be az iratokat, fényképes bizonyítékokkal. Mirkóczki Ádám polgármester bejelentette, hogy feljelentés tesz ismeretlen tettes ellen személyes adatokkal való visszaélés és választási csalás gyanújával, illetve felszólította a fideszes önkormányzati képviselőket a lemondásra.

Az egyik volt alpolgármester irodájában, az egyik szekrény papírhalmai között találtak rá arra a dossziéra, amiben olyan iratok lapultak, amiből kiderült, hogy Egerben is frissítették -törvénytelenül- a Kubatov listát, az is kiderült, hogy kik végezték ezt, és milyen hatékonysággal tették. Egyértelműen nyilvántartották a választópolgárok politikai elköteleződését, és aktivitását is.




 

A legdurvább viszont az, hogy a fideszes jelölt ajánlóíveinek a fénymásolatát is megtalálták a papírok között, ami szintén teljesen törvénybe ütköző, és lehetőséget ad arra, hogy később kamu jelöltek innen szerezve adatokat, el tudjanak indulni a Fidesz érdekében. Tény, hogy a legutóbbi önkormányzati választáson történt ilyen, és az egyik jelölt listáin szerepeltek olyanok, akik kijelentették, hogy ők nem írtak alá neki, csak Habis Lászlónak a Fidesz jelöltjének.

 

Íme a papírok, nézzék meg, hogy dolgozik a Fidesz a háttérben,minden törvényt semmibe véve (a képre kattintva nagy méretben is meg tudják tekinteni)!




 







forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top