Politika

Nincs is jobb helye a közpénznek annál, mint amit Kásler támogat vele

Kép forrása: MTI

Kásler Miklós saját támogatási keretéből is támogathat kulturális szereplőket, egyesületeket, művészeket. Az így megítélt összegeket havonta közlik, legutóbb a 2020. januári adatok kerültek fel a Nemzeti Kulturális Alap honlapjára.




Az emberi erőforrások minisztere 8 millió forint közpénzt ítélt meg az P. Management Szolgáltató Kft.-nek az Edda koncertjének megvalósítására, írja a 24.hu.

 

Nagy koncerttel ünnepli az Edda márciusban, hogy 40 éve jelent meg az együttes első lemeze. Az ufóhívő Pataky Attila zenekarának koncertje mindenesetre olyan fontos a magyar nemzeti kultúra szempontjából, hogy Kásler Miklós nyolcmillió forint közpénzzel támogatja meg az eseményt.




Nem ez lesz az első alkalom, hogy az Eddát ebből a keretből támogatják, Balog Zoltán saját keretéből 6 milliót forintot adott egy másik Edda-koncertre, amelyet szintén Papp László Sportarénában tartottak meg, valamint egy dupla album kiadására. 2014-ben pedig 800 ezer forint közpénzt kapott Pataky, hogy megírja az Edda 32. lemezét.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top