Politika

Kiderült, mennyibe került Mészáros Lőrinc céges bulija a Puskás Arénában

168ora.hu

A ZÁÉV összesen 2 millió 537 ezer forint + áfát, azaz 3 millió 331 ezer forintot fizetett a bulihelyszínért és szolgáltatásokért – derítette ki a 24.hu azt az összeget, amennyibe a tavaly december közepén tartot nagyszabású buli került a Mészáros Lőrinc érdekeltségében lévő ZÁÉV Zrt. által kibérelt Puskás Arénában.




 

Közérdekű adatigénylés után adta ki a bérleti szerződést a fenntartó MNSK Magyar Nemzeti Sportközpontok. Eszerint a ZÁÉV Zrt. 296 fő számára bérelte ki a nyugati oldalon lévő, VIP Club néven futó rendezvénytermet, az ahhoz tartozó VIP-érkeztetőt és a parkolót 128 autó és egy busz számára. A Puskás Aréna biztosította a kanapékat, a szalagkorlátokat, a plédeket, illetve ők rendezték be a helyszíneket, illetve összesen 974 800 forintért ők gondoskodtak a hosztesszekről és a biztonsági személyzetről is.

 

A szerződésből az is kiderül, hogy a cateringről, illetve a színpad-, fény-, hang- és vizuáltechnikáról a ZÁÉV gondoskodott.




 

A ZÁÉV Zrt. egyik legnagyobb állami megbízása  éppen a Puskás Stadion felépítése volt, a megbízást a Magyar Építő Zrt.-vel konzorciumban nyerte el. A Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. korábbi közleménye szerint a nyertes ajánlata tartalmazta az építés költségét, három hónapig az üzemeltetést és a nyitórendezvény költségeit is. A Puskás Arénára eddig 150 milliárd forint közpénz ment el.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top