Politika

Újra feltűnt Simicska – most nem festékszóróval adott hangot véleményének

Pestibulvar.hu

Lassan már a rég elfeledett múlt része lesz Simicska Lajos, akinek Orbán mellett talán a legnagyobb része van a Fidesz felemelkedésében. Mint ismert, aztán az elhíresült “Orbán egy g.ci” mondat után kitört köztük a háború, melyből Simicska került ki vesztesen a 2018-as választásokat követően.




 

Azóta nem sok hírt kapni róla, visszavonult életet él, egyetlen céget tartott meg az egykori cégbirodalomból. Jelenleg Veszprémben él, de Hárskúton épít lovardát, a lovas és falusi turizmusból próbál megélni, a Blikk (miért jutott eszükbe hirtelen Simicska?) beszámolója szerint.

 

Bár a médiában már nem tűnik fel politikai tevékenységgel, a Fidesszel szembeni véleményét a hétköznapokban azért érezteti. A helyi közértben például mindig ajkai kenyeret vesz és nem zircit. Ezt azzal magyarázta, hogy

AJKA MSZP-S VÁROS, MÍG ZIRC FIDESZES

– állítják a boltban megforduló helyiek.




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top