Politika

Havas Henrik kemény helyzetjelentést adott az Orbán-rendszerről: a kastélyok épülnek, a TSZ-ek rohadnak

hirhugo.hu

Havas Henrik az N1 televízió vendége volt ahol kőkemény helyzetjelentést adott Orbán Magyarországáról. A műsorvezető elmondta, hogy meglátása szerint katasztrofális a helyzet.
 

Havas Henrik az N1 televízió Saller című műsorának volt a vendége, ahol a beszélgetés során felmerült az a kérdés, hogy mi most pontosan Magyarország nemzetközi megítélése és elfoglalt helye Európában. A témához a műsorvezető egy igen csak lesújtó ország képet vázolt fel.

 
Havas gondolatait egy történelmi kitekintéssel kezdte, felidézte, hogy annak idején Kádár Jánosról azt írta a nyugati sajtó, hogy egy szabad választáson is nyert volna. Nagyon jóba volt Kreisky, az osztrák kancellárra, itt járt Margaret Thatcher, egyszerűen volt valamiféle renoméja és nem csak neki volt hanem az országnak is. Ilyeneket mondtak rólunk, hogy a szocializmus legvidámabb barakkja.

Majd elmondja, hogy emlékszik, a rendszerváltáskor egy UNESCO felmérés szerint 25 év alatt Lengyelország, Magyarország és Csehország utoléri az Európai Unió átlagát.

 

Most Orbán azt mondja hogy az első öt közé kell kerülni, 2030-ra az első öt között leszünk. Most az utolsó ötben vagyunk. Igazából sok tekintetben az utolsó kettőben vagyunk, például vásárlóerő paritást tekintve csak a bolgárok állnak rosszabbul mint mi.- szögezi le Havas Henrik, majd kijelenti: “úgyhogy maradjunk annyiban katasztrófa a helyzet. Ilyen pocsékul még az életben nem álltunk, szóval még egyszer katasztrofális a helyzet.”

 

Majd egy történetet elmesél, hogy a lemaradásunk az ország képben is furcsán jelentkezik: “Én a múltkor valahogy el keveredtem Nógrádba, azt a lepusztult vidéket. Egy kastélyban mentem egy csapatépítő tréningre. Nos a dráma az, hogy a kastélyok épülnek és közben ha elmész Balassagyarmat irányában nem látsz mást mint szétrohadt egykori TSZ-épületeket.”-ad Havas szomorú helyzetjelentést vidék Magyarországáról.

 
Havas Henrik által adott helyzetjelentésről nem fog beszámolni a Fidesz-propaganda médiája, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne érjen célt az agyonhallgatás.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top