Politika

A Fidesz győzelmére játszottak, de nem jött össze a Momentumnak

Pestibulvar.hu

Magabiztos győzelmet aratott a XIII. kerületi vasárnapi időközi választáson Vaju Viktória, az MSZP jelöltje. Mindez annak fényében jó hír, hogy




A MOMENTUM AZ ELLENZÉKI SZAVAZATOK MEGOSZTÁSÁRA TÖREKEDETT,

és saját jelöltet indított. Így, akár az a helyzet is előfordulhatott volna, hogy a fideszes jelölt, nevető harmadikként kerül be a testületbe. Igaz, közjogi szempontból tét nélküli volt a választás, hiszen a képviselő-testület arányait nem módosítja, az MSZP-s Tóth József vezette testületben így is magabiztos a polgármester többsége.

 




Mindenesetre, ez előre vetíti, hogy bár mindegyik ellenzéki párt az összefogás szükségességét hangsúlyozza, de több párt esetében ez csak szavakban nyilvánul meg, a felszín alatt pedig más ellenzéki pártokat próbálnak gyengíteni. Ez több mint felelőtlenség két évvel a parlamenti választások előtt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top