Politika

Nem azt kérdezte amit vártak – kitépték a kezéből a mikrofont (videó!)

Pestibulvar.hu

Mindenkit a koronavírus foglalkoztat most, szinte csak erről szólnak a híradások, így az Operatív Törzs sajtótájékoztatóit nagy érdeklődés kíséri mindig. Főképp, hogy az az érzése az embernek, hogy nem állnak a helyzet magaslatán, többször az derült ki, hogy kamuznak, és hibát-hibára halmoznak. Az egyik ilyen eset volt, amikor egy karanténban lévő fertőzöttől azt kérték, nem mondja meg a szobatársainak az igazat, mert nincs hely és kapacitás, hogy elkülönítsék!
 

Az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőjét, Lakatos Tibort próbálta meg erről kérdezni az RTL Klub egyik újságírója, akinek nem hagyták befejezni a kérdését, hanem kitépték a kezéből a mikrofont, majd választ nem kapott, hanem figyelmeztették, hogy időben korlátozni kell a kérdéseket, mert

VAN NEKIK MÁS DOLGUK IS!

 

Mondja ezt az, akinek az egyik dolga pont ez lenne, a tájékoztatás! Hát akkor most azt szeretnénk mondani: legyenek szívesek az adófizetői pénzekből élő kedves urak és hölgyek, és szánjanak időt az emberekre, mert ha az embereknek hirtelen nem lesz más dolga, akkor azzal fognak foglalkozni, hogy

ŐKET KIRÁNGASSÁK A PUHA BÁRSONYSZÉKEIKBŐL, ÉS AKKOR MÁR KÉSŐ LESZ GONDOLKOZNI, HOGY MIT [email protected] EL!

 
A jelenetet, amely inkább az afrikai és ázsiai kiskirályságokra jellemző, a kamerák is rögzítették:

Nézzétek, osszátok! Hihetetlen!"Mindkettőnknek van más dolga is." Mondta ezt az újságíróknak az Operatív Törzs egyik gyökere, miután szó szerint kitépték a kérdező kezéből a mikrofont!Felháborodásom határtalan.

Közzétette: Viktor Vörös – 2020. március 10., kedd

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top