Politika

“Az a lényeg, nem szabad megmondani, hogy olaszba’ volt!” – mondja a rendőr a kamionosnak, majd tovább engedi (+videó)

nyugatifeny.hu

Ennyire “komoly” a határellenőrzés.




Szélsebesen terjed a közösségi médiában egy kamionos videója, aki péntek reggel az osztrák-magyar határnál rögzítette a telefonjával a hatósági határellenőrzés mibenlétét.

 

A kamionos elmondta az őt megállító rendőrnek, hogy a múlt héten Olaszországban járt, aki ennek ellenére tovább engedte, sőt azt javasolta: inkább ne hangoztassa, merre járt.

 

Az alábbi párbeszéd zajlott le közöttük:

Rendőr: Jó reggelt! Olaszországban járt?

Kamionos: Jártam, a múlt héten.

Rendőr: Jobban jár, inkább menjen tovább, jó? Higgye el!




Kamionos: Köszönöm szépen. A közúti szállítmányozás ugye nincs korlátozva?

Rendőr: Nincsen korlátozva. Igazából a bejárás van. Ha két héten belül járt Olaszországban, akkor Magyarországra csak úgy léphet be, hogy ha bejön, akkor haza fog menni és karanténba kerül. Azért mondtam, hogy maradjunk annyiban inkább, hogy menjen tovább, egy hét után. Ha nincs tünete, nem köhög…

Kamionos: Nem, nem, odafigyel az ember nyilván, maszkkal, fertőtlenítőszerrel.

Rendőr: Mert nagyon sokan belefutottak, hogy két napja volt, azt’ utána amikor mondtuk neki, hogy jó, akkor sajnálom, de két hétig otthon, ugye pénzkiesés… Az magának se jó.

Kamionos: Persze, jogos. Köszönöm.

Rendőr: Az a lényeg, nem szabad megmondani, hogy olaszba’ volt.

Kamionos: Értem, köszönöm.

 




Figyelem!!!!! Kérlek Osszàtok a videót!!! Csalnak a határátkelőnélA határőr kérdése: Olalszországban jàrt?? mondja igen. a múlt héten .. Erre a határőr tovàbbengedi… Mondja. Neki jobban jár ha most továbbmegy…. Aztán mondja a rendőr az a lényeg, ha kérdéseket tesznek fel. Nem szabad megmondani hogy volt Olaszban!! Miért fizetik ezeket…????

Közzétette: Erdei Attila – 2020. március 13., péntek

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top